+387 36 333 830 info@link4cooperation.ba

Informativni sastanci: Javni poziv za prikupljanje projektnih prijedloga OCDa

U periodu od 13. – 16.02.2023. godine održana su četiri informativna sastanka vezana uz Javni poziv za prikupljanje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava organizacijama civilnog društva s teritorija BiH, a koji se realizira kroz projekt ”LINK za saradnju/suradnju”, financiran sredstvima Europske unije.  

Sastanci su održani u Prijedoru, Zavidovićima, Trebinju i Mostaru gdje je detaljno prezentiran Javni poziv, a predstavnici OCDa su imali priliku dobiti odgovore na sva postavljena pitanja.

Ukoliko niste imali priliku prisustvovati na informativnim sastancima, možete poslušati audio snimku infosesije iz Prijedora.

Ovaj audio zapis je produciran uz financijsku potporu Europske unije. Sadržaj ovog audio zapisa je isključiva odgovornost Agencije lokalne demokratije Mostar i ne odražava nužno stavove Europske unije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete ih postaviti putem e-maila: info@link4cooperation.ba . Rok za dostavljanje pitanja: petak, 03.03.2023. godine. Odgovori će biti objavljeni na službenim web stranicama projekta www.link4cooperation.ba do 10.03.2023. godine.

Tekst Javnog poziva pronađite na: https://www.link4cooperation.ba/grantovi/

Ostanite u toku i pratite nas putem FB i Instagram profila.